Uninstalling SB3

Questions and comments about using VATSIM, Sqawkbox, VRoute, ServInfo or VAT-Spy
User avatar
Pylet
Command Captain
Command Captain
Posts: 213
Joined: Fri Nov 08, 2002 4:51 pm
Location: Fairbanks, AK (PAFA)
Contact:

Uninstalling SB3

Postby Pylet » Tue May 01, 2007 10:15 am

Has anyone had any luck in uninstalling SB3? I tried the other day and my FS9 will not load now. It only makes it to the create flight screen with a black background and a nuetral colored aircraft. I want to run SB3 from a different pc than the one FS9 is on. The only way to get my FS9 working again was to re-install SB3.
Command Captain Lyle Kirgan
ATL Hub Chief
SAX 0272
B737NG Home Cockpit Builder

User avatar
Dave Blake
Command Captain
Command Captain
Posts: 756
Joined: Sat Jan 04, 2003 10:47 am
Location: Loves Park, IL (KRFD)

Postby Dave Blake » Tue May 01, 2007 2:29 pm

I found these posted on the SB3 forum.

http://squawkbox.ca/forum/viewtopic.php ... =uninstall

http://squawkbox.ca/forum/viewtopic.php ... =uninstall

I hope this helps. Looks like you just have to delete the folder that SB3 is in to remove it.
Dave Blake - SAX212

User avatar
Pylet
Command Captain
Command Captain
Posts: 213
Joined: Fri Nov 08, 2002 4:51 pm
Location: Fairbanks, AK (PAFA)
Contact:

Postby Pylet » Tue May 01, 2007 3:07 pm

Thanks Dave... That's why you are the Boss! :D
Command Captain Lyle Kirgan

ATL Hub Chief

SAX 0272

B737NG Home Cockpit Builder

User avatar
Marty_Becker
Command Captain
Command Captain
Posts: 440
Joined: Fri Oct 14, 2005 10:40 pm
Location: Schaumburg, IL (KORD)
Contact:

Postby Marty_Becker » Wed May 02, 2007 6:59 am

Don't forget about the VIP aircraft that are installed by SB3 in your Aircraft folder.
Marty - SAX054
8 NW of KORD


Return to “VATSIM / Squawkbox / VRoute / ServInfo / VAT-Spy”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest